Back to search results

Het Nieuwe Palinghuis
13,520

Hun leven lang zijn chef Erik Haentjes en echtgenote-gastvrouw Gonda Vanhulle actief als toegewijde uitbaters van het oudste Antwerpse visrestaurant. Gelegen aan de voetgangerstunnel werd Het Nieuwe Palinghuis door hun toedoen een vaste ankerplaats voor de meest kritische liefhebbers die klassieke visbereidingen genegen zijn. Op de graat gebakken tarbot of zeetong op Normandische wijze behoren tot het standaardrepertoire net zoals garnaalkroketten en diverse bereidingen met Zeeuwse mosselen.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 12:00-14:00 — Gesloten
Donderdag 12:00-14:00 — 18:00-20:30
Vrijdag Gesloten
Zaterdag 12:00-14:00 — 18:00-20:30
Zondag 12:00-14:00 — 18:00-20:30

Team

Erik Haentjens Chef
Gonda Vanhulle Gastvrouw

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Lima Nikkei Izakaya

1320

I Ro Ha

13,520

Maritime

1320