Back to search results

Haute Cookure
1520

Met her en der een fijn geprononceerde toets heeft chef Ivan Daelemans zijn keukenpenseel verder aangescherpt. Een ogenschijnlijk westers geïnspireerde compositie rond gemarineerde zalm, gepekelde komkommer, sorbet van komkommer en kropsla krijgt een aangename swing met Chinees accent. Ramen noedels combineert hij met evenveel gemak met in Chinese olie gebakken kikkerbillen. Hij houdt zijn kaart echter evenwichtig in de hand met onder meer klassiek gegrilde entrecote van Simmentalrund, bearnaisesaus en prima frieten. Gastvrouw en wijnmaakster Cindy Mertens zorgt als steeds voor passend drankenadvies en geanimeerde, vrolijke bediening.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 12:00-14:00 — 18:00-21:00
Donderdag 12:00-14:00 — 18:00-21:00
Vrijdag 12:00-14:00 — 18:00-21:00
Zaterdag Gesloten — 18:00-21:00
Zondag Gesloten

Onze partners

Gelijkaardige Restaurants

Hert

1520

Hof ter Hulst

1520

De Watermolen

1520