Het hoogste restaurant van België bevindt zich op de 28ste verdieping van de SKY Towers en verwent zijn gasten met een indrukwekkend interieur en panoramische uitzichten vanaf het ruime terras en eetzaal. Chef Dimitri Proost, geroemd om zijn creativiteit en talent, biedt vanuit zijn ruime open keuken zowel verfijnde degustatiemenu’s als à la carte opties aan. Onze Nieuwkomer van het Jaar 2025 laat zich inspireren door lokale ingrediënten met wereldse invloeden. Hij toont dat deze bekroning meer dan verdiend was. Zo combineert de chef Noorse diepzeegarnaal met grijze garnalen in een tom kha khung bereiding met citroengras en galangal, afgewerkt met soja en yuzudressing. In tarbot met tempura van de baard van tarbot, mousseline en een tweede saus op basis van vermouth met kalfstong en haringeitjes zorgt hij voor een prachtig smaakevenwicht. Met grijspootpatrijs gecombineerd met savooi, roscoff ui en doodstrompetten toont de chef zijn gave om ook aan delicate wildbereidingen finesse en diepgang mee te geven. Ook het zaalteam presteert op hoog niveau. Sinds de komst van sommelier Simon De Tavernier kreeg de wijnkaart enkel aanpassingen met een nog meer gevarieerd aanbod als resultaat.