Back to search results

Grill De Vette Os
1320

Nieuw in de gids omwille van de kwaliteit van traditionele vleesbereidingen en voor onze contreien minder bekende specialiteiten die een technisch goede uitvoering vergen. Zoals krokant gepofte chistorra die zeer zorgvuldig gegaard ons doen denken aan de betere vleesrestaurants in Baskenland.  Entrecote van Holsteinrund verschijnt daarna zoals gevraagd perfect bleu chaud op het bord met friet of aardappel naar keuze en vooral een bearnaisesaus die pleziert door zijn juiste dikte, frisse zurigheid en ingetogen hints van verse dragon. 

Openingstijden

Maandag Gesloten — 18:00-01:00
Dinsdag Gesloten — 18:00-01:00
Woensdag Gesloten
Donderdag Gesloten
Vrijdag Gesloten — 18:00-01:00
Zaterdag Gesloten — 18:00-01:00
Zondag 12:00-14:00 — 18:00-01:00

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Olijfboom

1320

Le Flore

1320

Nils

13,520