Graanmarkt 13
1320

De bakermat van de groentekeuken in Antwerpen heeft in die zin nog steeds een mooi aanbod. Daarvoor staat chef Jan Keuppens borg. Gepekelde ingelegde komkommers met shiso en sesamzaadjes maken de smaakpapillen subtiel wakker. Perfect gegrilde rib-eye van Frisona rund met krokant korstje wordt geflankeerd door een kruidenboeket gewikkeld in een slablad. Daarbij komen knapperige frietjes afgewerkt met gedroogd tomatenpoeder, basilicummayonaise en basilicumblaadjes. Koude sabayon met saffraan en bloedsinaasappel als afsluiter.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 12:00-14:30 — 18:00-22:00
Woensdag 12:00-14:30 — 18:00-22:00
Donderdag 12:00-14:30 — 18:00-22:00
Vrijdag 12:00-14:30 — 18:00-22:00
Zaterdag 12:00-14:30 — 18:00-22:00
Zondag Gesloten

Team

Jan Keuppens Chef

Onze partners

Gelijkaardige Restaurants

Bien Soigné

1320

Schnitzel

1320

Yamayu Santatsu

1320