Goesepitte43
1420

Chef Jan Supply bereidt de meeste van zijn gerechten in een houtskooloven. 's Middags voorziet hij een lunch met voor- en hoofdgerecht. Voor het diner werkt hij à la carte en kan men zelfs de garnituren bij het hoofgerecht kiezen. Starter is marbré van verse zeebaars met miso en dashi. Als tussengerecht volgt een kroket gemaakt van ossenstaart met een krachtige consommé van hetzelfde deelstuk rijkelijk afgewerkt met truffel. Filet van Black Angus is perfect gegaard in de typische oven wat voor extra smaak zorgt met daarbij gebakken ganzenlever. Afsluiter is crêpe normande met calvadosroom en huisbereid vanille-ijs. Yentl Versyp verzorgt de bediening in de zaal op zijn immer sympathieke manier.

Openingstijden

Maandag 12:00-13:30 — 18:30-21:30
Dinsdag 12:00-13:30 — 18:30-21:30
Woensdag Gesloten
Donderdag 12:00-13:30 — 18:30-21:30
Vrijdag 12:00-13:30 — 18:30-21:30
Zaterdag 12:00-13:30 — 18:30-21:30
Zondag Gesloten

Team

Jan Supply Chef
Yentl Versyp Gastvrouw

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Less Eatery

1420

Bonte B

1420

Patrick Devos

14,520