Back to search results

Gastro Brisk
1320

Gastro Brisk is het nieuwe concept van Sam Van Landeghem in het voormalige restaurant Michel in Groot-Bijgaarden. Het restaurant is vernieuwd en oogt meer als een klassieke bistro waar alles draait om smaak en beleving. We hebben de keuze tussen een driegangenmenu of een aantal à la carte-gerechten. Starters zijn Kys oesters met fijne prei en uienbouillon en toast martino van fijngesneden waygu op donker houtskoolbrood. Verder volgen ceviche van zeebaars met rode biet en gebakken eendenlever met zwarte pens en andijvie. Als hoofdgerecht kiezen we entrecote van black aberdeen rund met frietjes en vers gemaakte bearnaise en voor opgerolde tongschar met garnalen. Afsluiter is vers gedraaid vanille-ijs dat vanuit de koperen pot met de lepel geserveerd wordt met daarbij fijne chocoladesaus en slagroom.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Lunch & Diner
Woensdag Lunch & Diner
Donderdag Lunch & Diner
Vrijdag Lunch & Diner
Zaterdag Diner
Zondag Gesloten

Team

Robert Van Landeghem Chef

Awards

  • Jonge Chef van het Jaar 2005

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Brasserie de la Gare

12,520

Som Tam

1320

De Copain

1320