Back to search results

Gaspard
1420

Deze kleine gastrobar van Jürgen Maene en zijn echtgenote, rustig gelegen in de Ardennen, intrigeert door zijn eerlijke en smakelijke keuken. Weinig gerechten op de kaart, maar wat er klaargemaakt wordt, is erg goed: geroosterde octopus zoals in Galicië, balletjes in tomatensaus met aardappelpuree en boter ‘to die for’ en in hoeveboter gebakken zeetong met champignons. In het glas komen raak gekozen wijnen. Uitzonderlijke producten, precieze kooktijden, warme ontvangst. Echt een leuke zaak waar elke gast telt. Reserveren is een must.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Lunch & Diner
Donderdag Lunch & Diner
Vrijdag Lunch & Diner
Zaterdag Lunch & Diner
Zondag Gesloten

Team

Jürgen Maene Eigenaar, Chef
Véronique Delbar Eigenaar

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Durbuy Ô

1320

Wagyu

13,520

Le Clos des Récollets

1420