Back to search results

Franco Belge
1420

Chef Dries Cracco en Tomas Puype zorgen geheel in overeenstemming met de restaurantnaam voor frisse bereidingen uit de Frans-Belgische keuken. Kokkeltjes met vinaigrette van komkommer is een uitstekend eerste hapje. Perfect versneden tartaar van Holstein, afgetopt met een subtiele crème van dragon, gepekelde gele biet en kraakverse radijs, overtuigt als homogeen smakend voorgerecht. Bij keurig gegaarde lotte proeven we knapperige witte asperges, fluweelzachte mousseline van aardappel, ultrafijn gesneden courgette, beukenzwammen en subtiel sausje van dashi. Klassiek gebrachte café glacé sluit de lunch af.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 12:00-13:00 — 19:00-20:00
Woensdag 12:00-13:00 — 19:00-20:00
Donderdag 12:00-13:00 — 19:00-20:00
Vrijdag 12:00-13:00 — 19:00-20:00
Zaterdag 12:00-13:00 — 19:00-20:00
Zondag Gesloten

Team

Dries Cracco Chef
Tomas Puype Chef

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Bistro Refter

1420

Le Mystique

14,520

Tanuki

1420