Back to search results

Fiera
1220

Fiera betekent "de betere beurs" in het Italiaans en verwijst naar de magische Schippersbeurs en Handelsbeurs in Antwerpen. Maar het betekent ook trots. Een begrip dat zeker chef Andy Decremer inspireert om vanuit een open keuken voor gepaste vibes te zorgen. Elk gerecht is op zijn kaart gerelateerd aan een stad om het internationale karakter van zijn repertoire te beschrijven. Zoals Athene met rosé gebraden lamsfilet en kroket van lamsbout, broccolini, pastinaak, rösti en lamsjus met andoorn als afwerking.

Openingstijden

Maandag 12:00-14:30 — 18:00-23:00
Dinsdag 12:00-14:30 — 18:00-23:00
Woensdag 12:00-14:30 — 18:00-23:00
Donderdag 12:00-14:30 — 18:00-23:00
Vrijdag 12:00-14:30 — 18:00-23:00
Zaterdag 12:00-14:30 — 18:00-23:00
Zondag 12:00-14:30 — 18:00-23:00

Team

Andy Decremer Chef

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Appelmans

1220

Barbarella

1220

Lento

1220