Ferment
1320

Met een ruim aanbod aan Lambiekbieren en ander fijn gerstenat naast flink wat wijnen die per glas geschonken worden, zorgt Ferment op dat vlak voor een warm welkom. Allemaal goed gekozen referenties die perfect passen bij de landelijk geïnspireerde brasseriekeuken. Konijn is mals gegaard en verrijkt met Geuze en Tierenteynmosterdsaus terwijl frisse witloofsalade en fijne aardappelkroketten het tafereeltje compleet maken. Vooraf een portie vleesbrood en pens met als tussengerecht rijkelijk met grijze garnalen gevulde kroketten. 

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 15:00-22:00
Woensdag 15:00-22:00
Donderdag 15:00-22:00
Vrijdag 15:00-22:00
Zaterdag 15:00-22:00
Zondag Gesloten

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

August Wijnbar

13,520

Popelier

1320

Agnes

1320