Felix
12,520

Chef Freek De Roo kookt bij Felix en trekt de gastronomische kaart aan de hand van één vast menu op basis van seizoensgebonden producten uit eigen streek. Na verfijnde amuses volgt gebakken vlaswijting met aardappelpuree à la Robuchon met daarna een opkikkertje van gepekelde kersttomaatjes met crème van burrata. Belgisch blauw-wit is zoals gevraagd bleu chaud gebakken en komt met zalf van peterseliewortel met walnoot, geroosterde pak choi, gepekelde rode ui en een bordelaisesaus die er één geheel van maakt. Smakelijk dessert rond bloedsinaasappel met chocolademousse en karamel. Wetteren en onze selectie hebben er een fijn culinair adres bij.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten — 18:30-20:00
Donderdag 12:00-13:00 — 18:30-20:00
Vrijdag 12:00-13:00 — 18:30-20:00
Zaterdag Gesloten — 18:30-20:00
Zondag 12:00-13:00 — Gesloten

Team

Freek De Roo Chef

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Meneer Gustaaf

12,520

Geuzenhof

1220

De Keukentafel

12,520