Epices et Nous
13,520

Deze zaak van Denis en Sophie Delvigne is een blijver. Hoedje af voor de constante kwaliteit, de steeds verzorgde creaties en attente bediening. Chef Delvigne staat bekend om zijn precieze kruidendosering – de restaurantnaam dekt volledig de lading – en marktgebonden kwaliteitsproducten. De sappige en traag gegaarde filet van Mechelse koekoek, die nadien heel licht werd aangekleurd, met morieljes, een frisse salade en pommes dauphines was een karaktervolle creatie volgens het boekje. De uitstekende prijs-plezierverhouding, zeker wat het meerkeuzemenu betreft, is mooi meegenomen.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 12:00-13:30 — 19:00-20:30
Woensdag 12:00-13:30 — 19:00-20:30
Donderdag 12:00-13:30 — 19:00-20:30
Vrijdag 12:00-13:30 — 19:00-20:30
Zaterdag Gesloten — 19:00-20:30
Zondag Gesloten

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Les Terrasses de l'Écluse

1320

Le 54

1320

Brasserie du Quai

1320