Dumon
1320

We betwijfelen of je een duik in het zwembad kunt nemen, maar aan de rand ervan is het wel leuk zitten in deze grote fermette te midden van het groen. Rik Dumon en zijn team staan bekend om hun bereidingen rond vis en zeevruchten. Veel gasten komen er voor kreeft in diverse bereidingen, maar wij kozen voor de handgesneden steak tartaar van Belgisch blauw-wit en daarna voor de in hoeveboter gebakken noordzeetong met beetgare gestoomde groenten. Ontspannen service en ambiance.

Openingstijden

Maandag 12:00-14:30 — 18:00-21:00
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag 12:00-14:30 — 18:00-21:00
Vrijdag 12:00-14:30 — 18:00-21:00
Zaterdag Gesloten — 18:00-21:00
Zondag 12:00-14:30 — Gesloten

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

STEF

1320

Hop Gastrobar

1320

Convento

1320