De kleurschakeringen van de nieuwe decoratie en de algemene sfeer van dit restaurant van Didier Galet en zijn echtgenote Christiane, die ons als attente gastvrouw de hele maaltijd lang uitstekend adviseert, zijn bijzonder geslaagd. Dat deze chef een voorliefde heeft voor de streek en wild is bekend. Daarom profiteren we ervan om in de herfst één van zijn signatuurgerechten te proeven: Ardense reebokfilet. Hij maakt het klaar met een rodewijnsaus verrijkt met poeder van zoethout en serveert het met rode kool, gekonfijte peertjes en peperkoekkruiden. Daarvoor een fijne carpaccio van coquilles en filet van wilde eend met bietensap en mousseline van pastinaak. Ondanks het feit dat het wild een tikje te ver gegaard was, waren alle creaties volledig in lijn met wat chef Didier Galet steeds voor ogen heeft: maximaal drie smaken op één bord. We verlaten dit restaurant niet zonder even naar de Luikse foor te gaan met lacquements en oliebollen die traditioneel bij de koffie geserveerd worden.