Back to search results

Den Silveren Harynck
13,520

In een innemend interieur langs drie zijden omgeven door grote glaspartijen krijgt het natuurlijk daglicht vrij spel om zeker tijdens de lunch voor extra sfeer te zorgen. Chef Luc Van Landeghem kent zijn klassiekers én oosterse technieken. Hij gebruikt ze om daarmee intuïtief een eigen signatuur vorm te geven. Foccacia met zelf gezouten ansjovis is een verrassend en geslaagd hapje vooraf. Filet van bosduif geeft hij als tataki een al even opmerkelijke opwaardering. Polderfazant verwerkt de chef als rollade met rijke garnituur van onder meer knolselder, savooikool en fine champagnesaus met doodstrompet en verfijnde versie van pommes dauphinois.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 12:00-14:30 — 19:00-21:30
Donderdag 12:00-14:30 — Gesloten
Vrijdag 12:00-14:30 — 19:00-21:30
Zaterdag Gesloten — 19:00-21:30
Zondag 12:00-14:30 — Gesloten

Team

Els Vyt Manager
Luc Van Landeghem Chef
Sam Van Landeghem Sommelier

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

KokOvin

1320

Het Moment

1320

Restaurant VAS

1320