Découverte
13,520

In een historisch pand op wandelafstand van de Menenpoort zorgt chef Jeroen Vankeirsbilck voor smakelijk gerechten die hij met oog voor detail presenteert. Ceviche van zeebaars bereidt hij op Peruviaanse wijze met pomelo en gepekelde groentjes. Kalfsonglet in combinatie met crème en schijfjes knolselder serveert hij met een rijke, gebalanceerde salsa van mierikswortel. Als afsluiter genieten we van ganache van kwaliteitsvolle chocolade met gebakken pudding, sorbet van chocolade geparfumeerd met whiskey en gekaramelliseerde hazelnoot.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 12:00-13:00 — 19:00-20:15
Donderdag 12:00-13:00 — 19:00-20:15
Vrijdag 12:00-13:00 — 19:00-20:15
Zaterdag Gesloten — 19:00-20:15
Zondag 12:00-13:00 — Gesloten

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Klei

13,520

Bacon

1320

Béus

13,520