Découverte
13,520

Voor vele lekkerbekken blijft de keuken die schuilgaat achter de gevel van een gestileerd herenhuis nabij de Menenpoort een ontdekking. Niet meer voor ons. Chef Jeroen Vankeirsbilck bevestigt en wordt voor zijn inspanningen met een verhoging beloond. Zeeduivel brengt hij zacht gemarineerd met daarbij asperges, zeer verfijnde chermoula en flinterdunne toast die samen voor opmerkelijke smaakversmelting zorgen. Gedroogde wagyu krijgt als tussengerecht een intense opwaardering met emulsie van zwarte look. Harmonieus combineert de chef gegratineerde koningskrab met vin jaune en zeekraal. Deze prestatie verdient een hogere score!

Openingstijden

Maandag 12:00-13:30 — 19:30-21:00
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag 12:00-13:30 — 19:30-21:00
Vrijdag 12:00-13:30 — 19:30-21:00
Zaterdag Gesloten — 19:30-21:00
Zondag 12:00-13:30 — Gesloten

Onze partners

Gelijkaardige Restaurants

Bacon

1320

Vinke

1320

Fleur de Sel

13,520