Chef Wouter Keersmaekers serveert in een statig herenhuis met sfeervolle tuin een klassieke terroirkeuken, uitgevoerd met hedendaagse finesse. Zijn stijl is puur, seizoensgebonden en toont altijd veel respect voor het product. Zeetong gebakken op het vel, geserveerd met lamsoor, artisjok en afgewerkt met dille, krijgt een absolute meerwaarde door uitstekende bearnaisesaus met royale stukjes kreeft. De saus tilt het gerecht naar een hoger niveau: klassiek, rijk en perfect in balans, met elke component tot in de puntjes verzorgd. Nog een topgerecht waar vakmanschap en finesse samenkomen is tarbot met rijke morieljessaus, afgewerkt met pak choi en perfect gegaarde witte asperges. Om af te sluiten een fris en origineel dessert rond aardbeien en crème van Campari, met daarbovenop een luchtig schuim van rabarber. Met daaronder zachte bavarois van yoghurt en limoen, afgewerkt met krokante kletskop en loof van zoethout voor een aromatische toets.