De Mayeur
13,520

Samen met zijn zakenpartner en vriend Sibrecht de Vlaminck brengt chef Patrick Vandecasserie in De Mayeur een klassiek en royaal keukenrepertoire vervat in een brede à la carte keuze. Bouchot mosselen combineert hij met zeekrab in een heldere bouillon tot een fijn intens geheel.  Op de graat gegrilde tarbot verrijkt hij met Gillardeau oesters en champagnesaus. Bresse eend voor twee personen krijgt een rijke garnituur mee van gekonfijte vijgen, perziken, zilveruitjes en cantharellen. Fris aardbeiensoepje afgewerkt met amandelmelkijs als geraffineerde afsluiter.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 12:00-15:00 — 18:30-22:00
Woensdag 12:00-15:00 — 18:30-22:00
Donderdag 12:00-15:00 — 18:30-22:00
Vrijdag 12:00-15:00 — 18:30-22:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Cinq

1320

Monsieur V

13,520

La Branche d'Olivier

1320