De Ganzenpoel
13,520

Chef Steven Vanderstappen en de jongere souschef Caine Van der Vaet vullen elkaar perfect aan. Kwaliteitsproducten van het seizoen worden eigentijds benaderd en resulteren in mooi gepresenteerde smaakbommetjes zoals knapperige hopscheuten met coquille, hoeve-ei en Joske-bier. Ook de kalfszwezerik - krokant aan de buitenkant en zacht binnenin - met zoete ui, aardpeer en peterseliewortel is een knap uitgebalanceerde creatie. Het hele menu is overigens mooi in balans want zowat alle smaken en texturen komen erin aan bod.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 12:00-14:30 — 18:30-21:30
Woensdag 12:00-14:30 — 18:30-21:30
Donderdag 12:00-14:30 — 18:30-21:30
Vrijdag 12:00-14:30 — 18:30-21:30
Zaterdag Gesloten — 18:30-21:30
Zondag Gesloten

Team

Caine Van der Vaet Sous-Chef
Steven Vanderstappen Chef, Eigenaar

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Fortuin

13,520

Faim

13,520

ZiN

1320