In een elegant en sereen kader charmeren Barbara Wantens en Kevin Graf met zowel een aangename, attentvolle bediening als evenwichtige composities die royaal geserveerd worden. Een volledige kreeftenstaart geeft de chef op de barbecue een sublieme, glazige cuisson mee met toets van sriracha en panko, naast een geslaagde variante op een salade van kimchi en kreeftensaus gekruid met rode curry en citroengras. Bij perfect gebakken rog combineert de chef Mechelse asperges, lamsoor en beurre blanc geparfumeerd met olie van verveine en een puntje wasabi. Het gerecht is rijkelijk afgewerkt met kaviaar. Evenwichtig en geraffineerd is een compositie rond kalfsfilet met groene asperge, daslook en bijzonder smakelijke morielje gevuld met crème van Parmezaanse kaas. Coulis van erwten en jus van het kalf met piment d’Espelette zorgen voor een zacht, kruidige verbinding tussen alle componenten. Geslaagd detailrijk bewerkt nagerecht rond rabarber, witte chocolade, vanillecrème, passievrucht en yuzu. Een extra punt en derde koksmuts zijn op hun plaats.