Back to search results

Dah Makan
14,520

Smaakvol, juist gedoseerd en evenwichtig worden westerse en Aziatische smaken en technieken met elkaar verweven waarbij het aan tafel delen van gerechten zoals in veel oosterse eetculturen normaal is. Vaak staan nobele producten in deze keuken centraal met Japanse wagyu in de hoofdrol. Het kwaliteitsvlees wordt zowel als tataki, carpaccio, tartaar en perfect gebakken geserveerd. Ook rib-eye van Australische wagyu verrijkt met bearnaise behoort tot het repertoire. Voor de visliefhebbers blijft de fijne bereiding van black cod met miso en shiitake een aanbevolen gerecht.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 18:00-23:30
Donderdag 18:00-23:30
Vrijdag 18:00-23:30
Zaterdag 18:00-23:30
Zondag 18:00-23:30

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

De Savoye

1420

Bel-Etage

1420

Tablàvins

1420