Chef Gerard Linnertz, alias Gerty, vierde in 2022 de veertigste verjaardag van zijn zaak. Sedert een paar jaar doet hij zichzelf en zijn klanten een plezier door enkel in zijn restaurant te koken voor maximaal vijf tafels. Een exclusieve maar ook gezellige formule, gezien deze chef graag aan tafel komt om zijn passie voor lokale producten en wijnen te delen. Als introductie van het vijfgangenmenu stelt Gerty steeds meerdere hapjes voor, een soort wandeling door de streek met tal van reliëfs. Van het menu herinneren we ons de versheid van de langoustines en de forel van Ondenval afgewerkt met limoen en friszure vinaigrette met frambozen. Maar ook het krokante ei in het groen met lokale ham, groentepickles en honing uit Libomont is een creatie die ons is bijgebleven. Aantrekkelijk, eigentijds en creatief, zoals de surf and turf van tarbot en krokante kalfszwezerik met paksoi die subtiel geparfumeerd werd met een puntje vanille en saus met Monbazillac.
Réservations minimum 24 heures à