Culix
1320

Chef Davy Celen werkt naar eigen zeggen bij voorkeur met seizoensproducten. Met driewekelijks wisselende menu’s voegt hij de daad bij het woord. Tartaar van hamachi brengt hij veelzijdig op smaak met onder meer rabarber, citroenolie en ijs van augurken. Correct gegaarde roggevleugel geeft hij een geslaagde mediterrane toets mee met frisse pesto, spitskool en met rozemarijn geparfumeerde botersaus. Vlak voor de zomer scoort hij ook nog goed met de laatste asperges, girolles en een jus van kersen bij zacht smakende filet van barbarie eend.

Openingstijden

Maandag 12:00-14:00 — Gesloten
Dinsdag 12:00-14:00 — Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag 12:00-14:00 — 19:00-20:30
Vrijdag 12:00-14:00 — 19:00-20:30
Zaterdag Gesloten — 19:00-20:30
Zondag Gesloten

Team

Davy Celen Chef

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

La Traverse

1320

Talloor d'Or

13,520

Taberna Bask

1320