Culinair
1420

Steven Dehaeze en Lisa Sibilla ontvangen hun gasten zowel met een eigentijds restaurant als met een comfortabele B&B. Het ondernemende duo laat zich al vele jaren door buitenlandse foodconcepten inspireren wat aan hun zaken een aparte dynamiek geeft en voortdurende drang naar vernieuwing geeft. Fingerfood met meringue van rode biet en ganache van ganzenlever happen in die zin heerlijk weg. Net als een stukje preskop met zuurdesemkrokantje en crème van pickles. Bouchot mosselen brengt hij gemarineerd en met karnemelk die karakter krijgt door olie van lavas. Door internationale uitstapjes geïnspireerd, verwerkt hij smaken uit diverse eetculturen. Zoals guacamole bij een bereiding van Iers krabvlees met gel van pompelmoes en tortillakrokantje met gerookt paprikapoeder.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 12:00-14:00 — 18:00-21:00
Donderdag 12:00-14:00 — 18:00-21:00
Vrijdag 12:00-14:00 — 18:00-21:00
Zaterdag Gesloten — 18:00-21:00
Zondag 12:00-14:00 — Gesloten

Team

Lisa Sibilla Sommelier
Steven Dehaeze Chef

Onze partners

Gelijkaardige Restaurants

Vol-Ver

1420

Het Vliegend Tapijt

1420

Le Vugo

1420