Cuisinez-Nous
1320

In dit imposant herenhuis wordt gekookt met respect voor knowhow en tradities, terwijl de gerechten steeds een vleugje moderniteit meekrijgen waardoor ze extra smakelijk zijn. De perfect klaargemaakte mousse van grijze garnalen komt met een verkwikkende espuma van lavas, terwijl de kalfsentrecote vergezeld wordt van asperges, gnocchi en een sjalottensaus. De eigentijdse en intieme sfeer van de verschillende vertrekken en de charme van het terras met uitzicht op de tuin vormen zowel het ideale kader voor een tête-à-tête als voor een familiebijeenkomst.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 12:00-14:00 — 19:00-23:30
Woensdag 12:00-14:00 — 19:00-23:30
Donderdag 12:00-14:00 — 19:00-23:30
Vrijdag 12:00-14:00 — 19:00-23:30
Zaterdag Gesloten — 19:00-23:30
Zondag Gesloten

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

L'épisode

1320

Sainte-Cécile

1320

Au Coeur De Lacuisine

1320