Back to search results

Cuines,33
1720

In Cuines,33 zorgen de gepassioneerde maar rustige en bescheiden chef Edwin Menue en echtgenote-gastvrouw Fleur Boussy voor een aparte beleving die de hoogwaardige keuken prachtig kadert. Ze worden daarin geholpen door een fantastisch jong en internationaal vrouwelijk team waar enthousiasme en competentie vanaf spatten. Met meerdere kleine en zeer bewerkte amuses zet de chef meteen de toon. Gerijpte hamachi brengt als frisse bereiding met onder meer buddha kosho, wasabi en yuzu de smaakpapillen verder op scherp. Langoustine mi-cuit staat centraal in een evenwichtige  compositie rond magnolia, rabarber en zwarte citroen. In de keuken krijgen we een heerlijke gelakte brioche met crème van paling, den en hop geserveerd met daarbij een excellente geuze van 3 Fonteinen. Kleine stukjes in arachideolie krokant gebakken zwezerik met aubergine, lamsoor en zeekool smaken uitmuntend en plezieren ook door hun textuurcontrasten. En wat een mooi bordje! Alle borden zijn trouwens door de chef vervaardigd. Dit is waarlijk genieten.

Openingstijden

Maandag Lunch & Diner
Dinsdag Lunch & Diner
Woensdag Gesloten
Donderdag Gesloten
Vrijdag Lunch & Diner
Zaterdag Lunch & Diner
Zondag Gesloten

Team

Edwin Menue Chef
Fleur Boussy Gastvrouw
Fleur Boussy Sommelier

Awards

  • Ontdekking van het Jaar 2013

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Il Trionfo

1520

Escabèche

1520

Caillou

15,520