In Cuines,33 zorgen de gepassioneerde maar rustige en bescheiden chef Edwin Menue en echtgenote-gastvrouw Fleur Boussy voor een aparte beleving die de hoogwaardige keuken prachtig kadert. Ze worden daarin geholpen door een fantastisch jong en internationaal vrouwelijk team waar enthousiasme en competentie vanaf spatten. Met meerdere kleine en zeer bewerkte amuses zet de chef meteen de toon. Gerijpte hamachi brengt als frisse bereiding met onder meer buddha kosho, wasabi en yuzu de smaakpapillen verder op scherp. Langoustine mi-cuit staat centraal in een evenwichtige compositie rond magnolia, rabarber en zwarte citroen. In de keuken krijgen we een heerlijke gelakte brioche met crème van paling, den en hop geserveerd met daarbij een excellente geuze van 3 Fonteinen. Kleine stukjes in arachideolie krokant gebakken zwezerik met aubergine, lamsoor en zeekool smaken uitmuntend en plezieren ook door hun textuurcontrasten. En wat een mooi bordje! Alle borden zijn trouwens door de chef vervaardigd. Dit is waarlijk genieten.