De naam van het restaurant vertelt maar de helft van het verhaal. Couvert Couvert biedt immers een bijzonder sterke wijnkaart die voor een wijnliefhebber op zich al de verplaatsing waard is. We starten na een heerlijk krokant wafeltje en dito aperitiefhapjes met frisse oester, komkommer en mierikswortel gevolgd door prima coquilles met millefeuille van aardappel, vin jaune en zonnebloempitten. Vis van de dag is skrei die begeleid wordt door smaakvolle op houtvuur gegaarde groenten, verse met de hand gepelde grijze garnalen en strakke jus. Een stukje Bressekip voorzien van krokant vel en sappig gegaard, past perfect bij een compositie rond artisjok, olijven, laurier en jus versterkt met fijne schijfjes zwarte truffel. Zoals steeds gaan we in Couvert Couvert bij dessert en mignardises op de punt van onze stoel zitten. Een zeer frisse en smaakvolle bereiding van mandarijntjes geeft ons gelijk als een zeer verfijnde afsluiter.