Back to search results

Comptoir de l'Eau Vive
14,520

In deze gastrobar die door Pierre Résimont werd opgericht koppelt de chef uiterst vakkundig de moderne keuken aan de traditionele. Hij blinkt uit in het bereiden van klassiekers, van paté in deegkorst tot haas à la royale, niets is te hoog gegrepen. Op de kaart staan tal van aantrekkelijke creaties, absolute musts maar ook creaties van het moment, altijd smakelijk. De Baskische bloedworst van Louis Ospital wordt geserveerd met espuma van zuring en ingemaakte daikon, terwijl medaillons van zeeduivel worden verrijkt met een prachtige jus van schaaldieren, groene asperges en bottarga. De eclectische wijnkaart en het deskundig advies door sommelier Anouk Fransolet dragen ook bij aan het succes.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 12:00-15:00 — Gesloten
Woensdag 12:00-15:00 — Gesloten
Donderdag 12:00-15:00 — 19:00-22:00
Vrijdag 12:00-15:00 — 19:00-22:00
Zaterdag 12:00-15:00 — 19:00-22:00
Zondag Gesloten

Team

Anouck Fransolet Gastheer, Sommelier
Corentin Lonnoy Chef
Pierre Résimont Eigenaar

Awards

  • Brasserie van het Jaar 2014

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Le Beau Rivage by Curtis

1420

Atelier de Bossimé

14,520

Les Potes au Feu

1420