In Compagnique treffen we gastvrouw-sommelier Angelique Maenhaut en chef Tim Vervynckt die eerder in Aalter restaurant Woestyne hebben uitgebaat. Potten en pannen verhuisden in 2024 naar een prachtig gerenoveerde hoeve op een zeer rustig gelegen groen plekje in Lievegem. Op een zomerse avond zet de chef meteen de toon met frisse gazpacho van watermeloen met crumble en ijs van Parmezaanse kaas afgewerkt met olie van basilicum. Zelf ontwikkelde Julépice brood is om vingers en duimen van af te likken en kan ter plaatse gekocht worden. Zeeuwse mosselen komen met algen en zeewier in een tom kha kai soepje. Mi-cuit langoustine krijgt curryjus met fijne wortel, zoete aardappel en chorizo mee. Chef zorgt op de Green Egg voor sappig presa Ibérico varken met intense bordelaisesaus geparfumeerd met salie. Dit alles met mooi bijpassende wijnen. Ideaal adresje voor een romantisch avondje uit. Nieuw in de selectie en gequoteerd met twee koksmutsen.