Dit majestueus kasteelhotel te midden van de Ardense bossen werd volledig gerenoveerd onder leiding van architect John Eyers. Na vijf jaar in de steigers, vond dit gebouw zijn oude glorie terug. Het resultaat is prachtig en perfect voor een kort verblijf, een weekendje weg of een lunch of diner op het mooie terras dat uitkijkt over het dorp Mirwart. Ook de salons zijn oogverblindend en ideaal voor een receptie of feestelijk diner. De keuken staat onder leiding van chef Nick Van den Broeck die eerder werkzaam was in diverse bekende restaurants. Hij staat garant voor een creatieve keuken met typische streekproducten die hij aan uitzonderlijke ingrediënten koppelt. Een knap en bijzonder creatief pre-dessert was een bolletje berkenijs met jonge sparrentoppen uit het naburige woud, afgewerkt met kaviaar en ijzerkruid. Daarvoor verraste hij met Carimarund met een volle en smakelijke bordelaisesaus, heerlijke pont neuf aardappelen en dragonmayonaise. Nog opmerkelijk was het pakketje van Bressekip met een toast met vol-au-vent, sot-l’y-laisse, truffel en vin jaune. Applaus voor de precisie en uitstekende smaakbeheersing.