Back to search results

Brasserie Julie
1420

Professionele ontvangst in een mooi onderhouden kader tekent de aanpak van deze brasserie. Chef Thomas Locus werkt met zorgvuldig gekozen producten die hij aangenaam associeert. Zoals een combinatie van het zachte vlees van ossenstaart met fijne langoustine die hij op het bord omkadert met bloemkoolroosjes en aardappelpuree. Grietbot smaakt supervers en krijgt op de graat een mooie cuisson mee naast fijne frietjes, gevarieerde salade en bearnaise. Café glacé als afsluiter. Knappe wijnkaart en prima wijnservice.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 12:00-13:45 — 18:30-21:00
Donderdag 12:00-13:45 — 18:30-21:00
Vrijdag 12:00-13:45 — 18:30-21:00
Zaterdag 12:00-13:45 — 18:30-21:00
Zondag 12:00-13:45 — 18:00-21:00

Awards

  • Brasserie van het Jaar 2019
  • Jonge Chef van het Jaar 2012

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Aster

1420

Nesta

1420

VerTige

14,520