Back to search results

Bontà
1320

Een vleesrestaurant naar ons hart, deze laagdrempelige en hippe zaak waar chef Lijo Schreurs momenteel aan het open vuur staat. De keuze is ruim en als vleesliefhebber is het best lastig om een keuze te maken, maar het moet. We gaan voor een signatuurgerecht, de chicken boudin oftewel huisgemaakte pens van kip met bechamel, aardappel en crumble. Heerlijk. Daarna wordt het een flinke filet pur (250 gram) van Simmentalrund, perfect geroosterd en supersappig, met een uitstekende bearnaise en smakelijke frieten. Als klassiek slot (alhoewel niet zo klassiek) kiezen we voor tarte tatin die aan tafel geflambeerd wordt.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten — 18:00-22:00
Woensdag Gesloten — 18:00-22:00
Donderdag 12:00-14:00 — 18:00-22:00
Vrijdag 12:00-14:00 — 17:30-22:00
Zaterdag Gesloten — 17:30-22:00
Zondag Gesloten

Team

Lijo Schreurs Chef

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Entrepot del Tartufo

1320

Het Genoegen

1320

Taratata

1320