Back to search results

Bistro Zutt
1420

Zet u schrap en geniet ongedwongen, hier vertaald als Zet U Tast Toe of kortweg Zutt, is een aanpak die chef Willem Daems en gastvrouw Evelien Onkelinx overtuigend, lees smaakvol en joviaal vormgeven. Gebakken ganzenlever combineert hij elegant met bloedworst en appeltjes tot een harmonieus en evenwichtig geheel. In Zutt kiest het keukenteam voor klassieke naast rustieke bereidingen. Denk aan tarbot met asperges en luchtige mousseline of aan sappige presa met smaakvol bereide boerenkool en zoete aardappel. Liefhebbers van roomijs worden verwend met café glacé of vers gedraaid vanille-ijs verwerkt tot dame blanche of geserveerd bij tarte tatin.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 11:30-14:00 — 18:30-21:30
Woensdag 11:30-14:00 — 18:30-21:30
Donderdag 11:30-14:00 — 18:30-21:30
Vrijdag 11:30-14:00 — 18:30-21:30
Zaterdag Gesloten — 18:30-22:00
Zondag Gesloten

Team

Onkelinx Evelien Eigenaar, Manager
Willem Daems Chef, Eigenaar

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

L'Air des Sens

1420

Nyde

1420

Bistro Philippe

1420