Back to search results

Bistro De Vijvers
13,520

Het natuurgebied De Merode kreeg met de komst van chef Thijs Vervloet landelijke bekendheid. Met aan de ene kant zijn fine dining restaurant Colette – De Vijvers en daarnaast Bistro – De Vijvers waarvan hij de curator is. Daar laat hij zijn team gasten verwennen met een Noordzee krabcocktail, terrine van eendenlever of Caesar en Niçoise salades. Vegetarische opties omvatten een aantal pastagerechten en gegrilde aubergines met courgette en gekonfijte tomaat. Voor de hoofdgerechten kiest hij voor traditie en kwaliteit met onder meer entrecôte, stoofvlees of gebakken zeetong en met daarbij verse frieten, kroketten of Robuchon puree.

Openingstijden

Maandag 12:00-16:00 — 18:00-21:00
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag 12:00-16:00 — 18:00-21:00
Vrijdag 12:00-16:00 — 18:00-21:00
Zaterdag 12:00-16:00 — 18:00-21:00
Zondag 12:00-16:00 — 18:00-21:00

Team

Thijs Vervloet Chef

Onze partners

Gelijkaardige Restaurants

Zjalto

1320

U-Ziel

1320

L'Oh

13,520