Je komt hier niet toevallig, maar wat ook de reden is, steeds is het een intense en ludieke ervaring op de eerste verdieping van dit prachtig herenhuis in het centrum van Namen. De man die daarvoor zorgt is Cédric Delsaut. Als perfectionistische chef, attente gastheer en deskundig sommelier doet hij er alles aan om zijn gasten het naar hun zin te maken. Als start half gebakken, half rauwe coquilles die de chef eigenhandig serveert met een dijonnaisesaus op basis van het koraal dat voor een extra zilt accent zorgt. Applaus ook voor de zalmforel van viskwekerij Mathonet in Malmedy, licht gerookt en verrijkt met een Antilliaanse specerijenmix. Als hoofdgerecht volgt op lage temperatuur bereide hoevekip met pompoen en shiitakes, rode wijnsaus met sherry en schilfers zwarte truffel waardoor onze zintuigen volledig op scherp staan. En met de flinterdunne en vlindervormige krokantjes die bij het dessert van karamel met citrus komen, proeven we een fantastisch dessert, zeker voor de vlinderliefhebbers onder ons.