Cédric Delsault werkt al twintig jaar succesvol met hetzelfde concept omdat hij steeds nieuwe ideeën vindt waarmee hij zijn gasten verwent. Wanneer we de voordeur van dit imposante herenhuis binnengaan, worden we meteen onthaald door de chef die jongleert tussen de drie tafels in de zaal en de keuken en er alles aan doet om ons een aangename culinaire ervaring te bezorgen. De smaakvolle en originele gerechten worden voor onze neus bereid, met producten van lokale vakmensen of uit de groentetuin van de familie. Dat is ook het geval voor de delicate gerookte forel van een regionale kweker, die geserveerd wordt met komkommer in verschillende texturen, of voor het malse stukje kalfsmignonette met shimeji champignons en een intense jus die een streling is voor onze papillen. Voor het dessert gaat de chef de ludieke toer op met zijn « l’ile aux papillons dorés ». Een mooi gerecht met frambozen, amandelijs en mousse van mascarpone die, zoals Cédric het wil, ons het gevoel geeft dat het leven ons toelacht…