Bel-Etage
1420

Al meer dan twintig jaar ontvangt chef Fabrice Vuillemin solo zijn gasten op de eerste verdieping van dit knus en comfortabel ingericht restaurant. Hij mengt classicisme met eigentijdse elementen wat resulteert in een herkenbare en creatieve keuken. Basis vormen zeer verse producten waarmee hij gerechten brengt die focussen op smaak. Onnodige decoratie bewust wordt weggelaten. Denk aan verfijnde terrine van ganzenlever strak als een cannelloni gerold in carpaccio van rundvlees en geserveerd op dungesneden rundvlees afgewerkt met olijfolie en verrijkt met fijne, krokante salade.

Openingstijden

Maandag 19:00-21:00
Dinsdag 19:00-21:00
Woensdag Gesloten
Donderdag 19:00-21:00
Vrijdag 19:00-21:00
Zaterdag 19:00-21:00
Zondag 19:00-21:00

Open op de middag vanaf 6 personen 

Team

Fabrice Vuillemin Chef

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

De Savoye

1420

La Rigue

14,520

Boo Raan

1420