Onze voormalige Brasserie van het Jaar kreeg er eind 2021 een tweede vestiging bij. Behalve in Brugge kunnen we nu ook in Antwerpen, in het prestigieuze kader van het hoteldomein Botanic Sanctuary, genieten van loepzuiver uitgevoerde klassiekers als vol-au-vent en onglet à l’échalotte. Gastvrouw Elske Mostert en chef Koen Gussenhoven bewaken hier deskundig de visie van oprichters Gert De Mangeleer en Joachim Boudens. We starten met een knappe bereiding van preskop, afgewerkt met krokant van varkenshuid. Gravad lax van superieure kwaliteitszalm krijgt een goede begeleiding van dilleroom, anijszaad en citroen. De vol-au-vent blijkt een spectaculaire ragout van Bressekip met in huis gemaakte bladerdeeg, zwezerik, mousselinesaus en handgepelde garnalen zijn. We hebben nog net ruimte om af te sluiten met een uitstekende baba au rhum: dit adres verdient meteen twee koksmutsen!