Bacchus
13,520

Chef Hans Willaert en gastvrouw Tinneke De Wulf zorgen voor een warm onthaal en geven je als gast meteen een thuisgevoel. Bacchus staat voor een degelijke keuken waar keurige producten smaakvol verwerkt worden tot klassieke gerechten. Zoals perfect gegrilde sardines met brunoise van nog knapperige Provençaalse groenten. Garnaalkroketten zijn krokant, smeuïg en goed gevuld. Vast gerecht op de kaart is Anjouduif, zacht rosé gebakken met frisgroene erwtjes, aardappelmousseline, zwarte truffel en glanzende, smaakvolle jus.

Openingstijden

Maandag 11:30-13:30 — 19:00-20:30
Dinsdag 11:30-13:30 — Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag Gesloten
Vrijdag 11:30-13:30 — 18:30-20:30
Zaterdag 11:30-13:30 — 18:30-20:30
Zondag 11:30-13:30 — Gesloten

Team

Hans Willaert Chef
Tinneke De Wulf Gastvrouw

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Calla's

1320

Elckerlijc

13,520

Kwizien Lunch & Diner

1320