Babam
1320

Wanneer je bij Babam aan tafel gaat, is het moeilijk om niet nostalgisch te worden. Chef Thibaut van Outryve brengt een ode aan de familiekeuken met gerechten zoals stoofpotje op grootmoeders wijze, botermalse gekonfijte runderwangen gestoofd in bruin bier afgetopt met aardappelespuma met daarop kruimels peperkoek. Mergpijp wordt geserveerd met een heerlijke toast met daslookboter afgewerkt met petits-gris de Namur. Een smakelijke uitstap vol herinneringen die voor nieuwe sensaties zorgen en die we omwille van zijn regressieve kant en volle smaken willen uitroepen tot Ontdekking van het Jaar 2025 voor Brussel.

Openingstijden

Maandag Gesloten — 19:00-23:00
Dinsdag Gesloten — 19:00-23:00
Woensdag 12:00-15:00 — 19:00-23:00
Donderdag 12:00-15:00 — 19:00-23:00
Vrijdag 12:00-15:00 — 19:00-23:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Team

Thibaut van Outryve Chef

Awards

  • Ontdekking van het Jaar 2025

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

L'Orchidée Blanche

1320

Les Caves d'Alex

1320

L'Improbable

1320