Back to search results

August Wijnbar
13,520

Kort bij de markt van Lennik brengen chef Sam Verstuyf en keukenteam in August Wijnbar een rijkgeschakeerde en mediterraan geïnspireerde bistrokeuken. Liefhebbers van Spaanse delicatessen zoals balfegó tonijn of ansjovis uit Cantabrië worden op hun wenken bediend. Rib fingers van Ibérico bellota zijn zijdezacht en hebben een energieke barbecuetoets meegekregen en komen met onder andere Mechelse asperges. Pan con tomate en Siciliaanse caponata geven aan een mooi stuk kabeljauw zowel qua textuur als qua smaak een extra upgrade.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten — 18:30-00:00
Donderdag 12:00-15:30 — 18:30-00:00
Vrijdag 12:00-15:30 — 18:30-00:00
Zaterdag Gesloten — 18:30-00:00
Zondag 12:00-15:30 — 18:30-00:00

Team

Sam Verstuyf Chef, Eigenaar
Stand Goddeau Sous-Chef

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Ferment

1320

Popelier

1320

Agnes

13,520