August Wijnbar
13,520

Vlak bij de markt van Lennik zorgt een enthousiast serviceteam voor een leuk onthaal en attentvolle bediening. Een passende omkadering voor het smaakvol werk van chef Sam Verstuyf die gevarieerd en creatief kookt. Tartaar van makreel geeft hij een gevoelige smaaklift met jus op basis van oosterscheldepaling en tomasu soja met daarbij spinazie, algen en gepofte prei. In een bijgerecht proeven we de paling met beurre noisette en groene thee. Kort gepocheerde coquille met bouillon van umeboshi en slaatje met radijzen krijgt eveneens een bijgerecht met diverse structuren van aardpeer.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten — 18:30-00:00
Donderdag 12:00-15:30 — 18:30-00:00
Vrijdag 12:00-15:30 — 18:30-00:00
Zaterdag Gesloten — 18:30-00:00
Zondag 12:00-15:30 — 18:30-00:00

Team

Sam Verstuyf Chef, Eigenaar
Stand Goddeau Sous-Chef

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Ferment

1320

Popelier

1320

Agnes

1320