Back to search results

Auberge Napoleon
1420

Een gevestigde waarde aan de rand van Brussel die recent helemaal vernieuwd werd met een fris blank interieur en door fraai groen is omgeven. Chef Nico Struelens brengt een breed repertoire aan gerechten die gastheer Jan Stallaert zowel in menu’s als à la carte aanprijst en die ook aan tafel kunnen gedeeld worden. Klassiek lekkers omvat onder meer kroketten met kaas of garnaal naast fijn gerookte Schotse zalm met traditionele garnituur en mierikswortel. Zwaardvis bakt de chef secuur op de plancha en komt met salsa verde, krokante sucrine en crème van ansjovis.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 12:00-14:00 — 18:30-21:00
Woensdag 12:00-14:00 — Gesloten
Donderdag 12:00-14:00 — 18:30-21:00
Vrijdag 12:00-14:00 — 18:30-21:00
Zaterdag Gesloten — 18:30-21:00
Zondag Gesloten

Team

Nico Struelens Chef
Steven Verschueren Sous-Chef

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

't Stoveke

1420

Lammekeshoeve

1420

Aster

1420