Au Moriane
1420

Op de hoek van de Rue en Neuvice kijk je recht op de zestiende-eeuwse façade van het pand dat Sébastien Lambert heeft verbouwd tot restaurant. Al van bij zijn terugkeer naar België heeft hij ons warm gemaakt met gerechten die duidelijk geïnspireerd zijn op de tijd die hij in Londen doorbracht. Bij ons bezoek stelde de chef een tempura van witte koolvis voor, met een compositie van venkel en ijs van doperwtjes met munt, een echte smaaksensatie, net zoals de malse varkensborst met rode biet ‘goma-ae’ en een saus met miso. We waarderen het enorm dat de sommelier bij het menu vergeten druivensoorten uit verschillende gebieden voorstelt. Een tweede toque die smaakt naar meer …

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag 12:00-13:30 — 18:30-20:30
Vrijdag 12:00-13:30 — 18:30-20:30
Zaterdag Gesloten — 18:30-20:30
Zondag 11:30-13:45 — Gesloten

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Sauvage

1420

Héliport Brasserie

1420

Les coudes sur la table

1420