Au Moriane
1420

Leuk en boeiend hoe in dit fijn ingericht restaurant, gehuisvest in een geklasseerd en gerenoveerd 17de-eeuws pand, chef Sébastien Lambert-Carabin aan een fijn doorwrochte en persoonlijke keuken gestalte geeft. Zijn passage van tien jaar in diverse Londense toprestaurants hebben zijn visie en expertise duidelijk mee bepaald. Die geeft hij vorm in een meergangenmenu waarin hij gerechten brengt op basis van eigentijdse westers en oosterse keukentechnieken. We proeven onder meer van ballotine van schol met een fijne vulling van peterselie en mojo rosso van gefermenteerde rode kool.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag 12:00-13:30 — 18:30-20:30
Vrijdag 12:00-13:30 — 18:30-20:30
Zaterdag Gesloten — 18:30-20:30
Zondag Gesloten

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Sauvage

1420

Héliport Brasserie

1420

Un Max de Goût

14,520