Back to search results

Au Clair Obscur
1320

Nancy Claessens en François Billet zetten alles in het werk om hun gasten een aangename ervaring te bezorgen in hun gezellige en eigentijdse restaurant. Het onthaal is er bijzonder hartelijk. De chef gebruikt voor zijn traditionele keuken vooral lokale producten. Hij toont zijn creativiteit in de hapjes en in zijn gerecht met zalm, grijze garnalen en verschillende texturen van bloemkool. Het rundsvlees van de boerderij van Mise is perfect bereid en komt volledig tot zijn recht met een erg lekkere pepersaus. De gedurfde keuzes en vakkennis van de chef verdienen een koksmuts als erkenning.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 12:00-14:00 — 19:00-21:00
Woensdag Gesloten — 19:00-21:00
Donderdag 12:00-14:00 — 19:00-21:00
Vrijdag 12:00-14:00 — 19:00-21:00
Zaterdag Gesloten — 19:00-21:30
Zondag Gesloten

Onze partners

Gelijkaardige Restaurants

Le Coin des Saveurs

1320

Au Dos de la Cuillère

1320

La Croustade

1320