Au Clair Obscur
1320

Een charmant 19de-eeuws gebouw met knap uitgelichte gevel vormt de innemende achtergrond voor het restaurant van gastvrouw Nancy Claessens en chef François Billet. In zijn keuken gaat zijn voorkeur uit naar seizoensproducten en ingrediënten met herkomstaanduiding. Zoals Challans-eend die hij serveert met diverse bietjes en krachtige jus geparfumeerd met tonkaboon. Of pré-salé lam dat hij kruidig combineert met maftoul, kefta, daslook en jus op smaak gebracht met citroentijm.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 12:00-14:00 — 19:00-21:00
Woensdag Gesloten — 19:00-21:00
Donderdag 12:00-14:00 — 19:00-21:00
Vrijdag 12:00-14:00 — 19:00-21:00
Zaterdag Gesloten — 19:00-21:30
Zondag Gesloten

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Utopia

1320

Le Coin des Saveurs

1320

Qualia

13,520