Assiette Blanche
13,520

Chef Stefaan Timmerman ontvangt zijn gasten in een typisch Brugs rijhuis voorzien van klassiek, verzorgd interieur op een boogscheut van Markt en Burg. Goujonettes van pladijs zijn het startsein tot een smulpartij. Fijn krokant, sappig, niet vettig en verrijkt met huisgemaakte tartaar happen ze immers makkelijk weg. Van geplukte, gekonfijte fazantenbout heeft de chef een rijke parmentier gemaakt met daarbij smeuïge aardappelpuree afgetopt met boerenkool en verder klassieke garnituur van gestoofd witloof en veenbessen. Krakende crème brûlée en dame blanche met vers gedraaid ijs en luchtig geklopte room als slot.

Openingstijden

Maandag 12:00-14:00 — 18:30-21:30
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag Gesloten — 18:30-21:30
Vrijdag 12:00-14:00 — 18:30-21:30
Zaterdag 12:00-14:00 — 18:30-21:30
Zondag 12:00-14:00 — 18:30-21:30

Team

Stefaan Timmerman Chef

Onze partners

Gelijkaardige Restaurants

Locàle by Kok au Vin

1320

Réliva

1320

Komtuveu

1320