Back to search results

Antoine
13,520

Door de knappe smaakcombinaties waarbij deze jonge chef vertrekt van regionale producten, laat hij niemand onverschillig. Met talent, subtiliteit en durf zorgt hij voor eigentijdse creaties die klassiek of in vegetarische versie worden voorgesteld. Een knap voorbeeld daarvan is de tartaar mi-cuit waar de avocado versterkt wordt door daslook, tomaat en een eitje op 64°. Het Label Rouge gevogelte wordt voor veggies en vegans vervangen door geroosterde aardpeer die eveneens wordt afgewerkt met broccoli, sesam en selderij. We kunnen deze chef, die duidelijk op de goede weg is, alleen maar blijven aanmoedigen want een tweede koksmuts is niet veraf meer.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 19:00-21:30
Donderdag 19:00-21:30
Vrijdag 19:00-21:30
Zaterdag 19:00-21:30
Zondag Gesloten

Awards

  • Ontdekking van het Jaar 2020

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

La Bergerie

1320

L'O de Source

13,520

Table Rase

1320