Ansoler
14,520

Met diverse tafelbereidingen, fraai gepresenteerde borden en leuke gimmicks zorgt Ansoler voor een aparte en onderscheidende restaurantbeleving. Gastronomische gerechten flirten met het moleculaire gedachtegoed, andere zijn klassiekers uit het Vlaamse of Spaanse keukenrepertoire waar chefs Anne-Sophie Breysem en Jaume Soler mee vertrouwd zijn. Diverse bereidingen van zalm combineert het duo met verschillende steenvruchten, crumble van zwarte olijven en oscietra van Imperial Heritage Caviar tot een verrassend homogeen smakend geheel. Met twee bereidingen van duif tonen de chefs opnieuw hun zin voor ongewone smaakassociaties. Vlees van de boutjes is verwerkt tot een taartje afgewerkt met gel van kers, ui en duif. Filet is op het vel gebakken, afgewerkt met spelt, gepofte bulgur en kers en verschijnt onder een glazen stolp vol rook wat aan het geheel een fijne extra smaak geeft.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten — 19:00-20:00
Woensdag Gesloten — 19:00-20:00
Donderdag 12:00-13:30 — 19:00-20:00
Vrijdag 12:00-13:30 — 19:00-20:00
Zaterdag 12:00-13:30 — 19:00-20:00
Zondag Gesloten

Team

Anne-Sophie Breysem Eigenaar
Jaume Soler Eigenaar

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

La Fontanella

1420

De Kwizien

14,520

Arlecchino

1420