Back to search results

65 Degrés
12,520

In deze elegante zaak aan de Louizalaan worden personen met een verstandelijke beperking mee opgenomen in het geheel. Aan het roer staat chef Antoine Ysaye en stelt een gastronomische keuken voor, gesteund door een gedreven team. Lekker is de met krab gevulde koolrabi met pinda-curryschuim uit de sifon en malse lamsfilet met nectarines en jus met vanille. Onvergetelijke en smakelijke momenten, te meer door de attente en vriendelijke bediening die altijd voor je klaarstaat.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 12:00-14:00 — 19:00-21:30
Woensdag 12:00-14:00 — 19:00-21:30
Donderdag 12:00-14:00 — 19:00-21:30
Vrijdag 12:00-14:00 — 19:00-21:30
Zaterdag Gesloten — 19:00-21:30
Zondag Gesloten

Team

Antoine Ysaye Chef

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Al Piccolo Mondo

1220

Les Brassins

1220

Kolya

1220